Skip Navigation Links
Home
TV
Αρθρα
Κ. Διαθηκη
«Αλήθεια, αλήθεια σου λέω, αν κάποιος δε γεννηθεί από νερό και Πνεύμα, δε δύναται να εισέλθει στη βασιλεία του Θεού.» Κατα Ιωάννη John 3:5 ΄
ΠΑΡΑΚΑΛΩ "LIKE" / "SHARE" !


Skip Navigation Links
Stasinos.orgHome
GREEK TV TV
Καινη Διαθήκη
Χριστιανικά
About
 
@@@


Home
Lalas 14 xρονια φυλακή - αποκάλυψε σχέδιο Φαιδώρα Sxedio Fedora 24/3/2018 12:00 πμ
Ο Λάλας αποκάλυψε το σχέδιο της Φαιδώρα  για να δώσει νησιά στην Τουρκία και το όνομα "Μακεδονία". Ο Λάλας, υπάλληλος της αμερικανικής πρεσβείας της Αθήνας, αργότερα βιντεοσκοπήθηκε με  έγγραφα, αντιγράφοντάς τα και γεμίζοντας τα μέσα στις τσέπες του. Προβλήματα ήρθαν στο φως στις συνομιλίες μεταξύ αξιωματούχων της Ελλάδας και των ΗΠΑ.
¨

Ένας πρώην υπάλληλος της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα καταδικάστηκε  σε 14 χρόνια στην ομοσπονδιακή φυλακή για να πουλήσει ταξινομημένα στρατιωτικά έγγραφα - μερικά που εντοπίζουν πράκτορες της CIA - στην ελληνική κυβέρνηση.


Ο Steven J. Lalas, 40 ετών, άρχισε να κατασκοπεύει την ελληνική κυβέρνηση το 1977 όταν βρισκόταν στον αμερικανικό στρατό, ανέφεραν οι αρχές. Εκτίμησαν ότι ανέλυσε 700 περίπου εξαιρετικά διαβαθμισμένα έγγραφα, συμπεριλαμβανομένων εγγράφων που περιγράφουν τις δραστηριότητες των Η.Π.Α. στη Βοσνία. Οι περισσότεροι αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια μιας δεκαετούς σταδιοδρομίας στο Υπουργείο Εξωτερικών."Πρόκειται για ένα από τα πιο σοβαρά αδικήματα που μπορεί να φανταστεί κανείς και για ένα από τα βασικότερα κίνητρα - απληστία", δήλωσε ο Βοηθός Εισαγγελέας των ΗΠΑ Mark J. Hulkower κατά την ακροαματική διαδικασία στο δικαστήριο των ΗΠΑ στην Αλεξάνδρεια.


Ο Λάλας έχει φυλακιστεί από τη σύλληψή του τον Απρίλιο. Η ποινή που εξέδωσε ο δικαστής Claude M. Hilton δεν επιτρέπει την παραγραφή.Ο πρώην υπάλληλος της πρεσβείας δεν είπε τίποτα στο δικαστήριο χθες, αλλά τον Ιούνιο παρακαλούσε ένοχος για έναν αριθμό συνωμοσίας για να διαπράξει κατασκοπεία. Παρόλο που η κατηγορία φέρει δυνητική διάρκεια της φυλακής, οι εισαγγελείς συνέστησαν την 14ετή ποινή σε αντάλλαγμα για την υπόσχεση του Λάλα να αποκαλύψει τα έγγραφα που είχε μετατραπεί και σε ποιον.


Ωστόσο, σε απολογισμούς το φετινό καλοκαίρι, οι εισαγγελείς, ο Λάλας δεν αποκάλυψε την πλήρη έκταση της κατασκοπείας του. Είπαν επίσης ότι ο Λάλας απέτυχε δύο εξετάσεις από το FBI.Οι ανακριτές δήλωσαν ότι ο Lalas έκανε σταθερό εισόδημα - 24.000 δολάρια σε μια διετία - με την παροχή πληροφοριών. Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου, έκλεψε και έπειτα πούλησε τα καλώδια της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας για τις δυνάμεις των στρατευμάτων, τις πολιτικές αναλύσεις και τις στρατιωτικές συζητήσεις που περιέχονται στα καλώδια μεταξύ της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα και του Λευκού Οίκου, τις επικοινωνίες του FBI για τις προσπάθειες καταπολέμησης της τρομοκρατίας, περιγραφές των υπαλλήλων της CIA που σταθμεύουν στο εξωτερικό.


Αν και η Ελλάδα και οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι σύμμαχοι, αξιωματούχοι των ΗΠΑ λένε ότι εξακολουθούν να ανησυχούν επειδή δεν έχουν κανέναν τρόπο να γνωρίζουν πού θα μπορούσαν να περατωθούν τα έγγραφα ή οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτά."Αυτός είναι ο κίνδυνος", δήλωσε ο Frank Scafidi, εκπρόσωπος του FBI, ο οποίος χειρίστηκε την υπόθεση. "Δεν ξέρουμε τι συνέβη με αυτές τις πληροφορίες."Το υπουργείο Εξωτερικών προσπαθεί ακόμα να αξιολογήσει πόση ζημιά προκάλεσε ο Λάλας, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου Maeve Dwyer. Ένας εκπρόσωπος της CIA αρνήθηκε να σχολιάσει.Οι αρχές δήλωσαν ότι τα προβλήματα εμφανίστηκαν φέτος σε συνομιλίες μεταξύ αξιωματούχων της Ελλάδας και των ΗΠΑ. Οι Έλληνες αξιωματούχοι είχαν πληροφορίες που θα μπορούσαν να προέρχονται μόνο από παραβίαση ασφαλείας, ανέφεραν οι αρχές. Ο Lalas αργότερα βιντεοσκοπούσε λαμβάνοντας έγγραφα, αντιγράφοντάς τα και γεμίζοντας τα στις τσέπες του.

Page Size
Univ. Prof. Dr. Gallagher Has Seen Demons CNN
CNN: N.Y., Columbia Univ. Dr. Gallagher, and many other Doctors say that to believe in demons is not very comforting, but Gallagher has seen many demons, who are real – "they’re fallen angels,” who speak strange languages (Chinese, ancient Greek, etc) and are extremely brighter than humans. Psychopathology cannot explain demons and numerous mental health professionals share Gallagher’s belief.
Univ. Prof. Dr. Gallagher Has Seen Demons CNN
Verse by Verse on Can You Lose Your Salvation?
Once Saved Always Saved is not only an obvious snare for a person's soul, it is also a license to sin, like a timebomb just waiting to explode into immorality. Oftentimes, it is the children who get hurt by this eternal security timebomb. And do not fear those who kill the body but cannot kill the soul. Rather fear him who can destroy both soul and body in hell. Matthew 10:28
Verse by Verse on Can You Lose Your Salvation?
Υπέρβαση /Εισχώρηση στον πνευματικό κυβερνοχώρο.
...πνευματικός χώρος μέσα στον υλικό χώρο, ο οποίος παραδόξως, δεν είναι μέσα στον πνευματικό χώρο. Π.χ., το περιδέραιο είναι μέσα στις χάντρες, οι χάντρες, όμως δεν είναι μέσα στο περιδέραιο. Ο κυβερνοχώρος που διέπεται από την ενέργεια και τους κανόνες Του Θεού. Δηλαδή, εκεί που Βασιλεύει Ο Θεός - Στην Βασιλεία Του.
Υπέρβαση /Εισχώρηση στον πνευματικό κυβερνοχώρο.
Page Size

 
Copyright

www.Stassinos.com * www.Stasinos.tv * www.Stasinos.com *