Skip Navigation Links
Home
TV
Αρθρα
Κ. Διαθηκη
«Αλήθεια, αλήθεια σου λέω, αν κάποιος δε γεννηθεί από νερό και Πνεύμα, δε δύναται να εισέλθει στη βασιλεία του Θεού.» Κατα Ιωάννη John 3:5 ΄
ΠΑΡΑΚΑΛΩ "LIKE" / "SHARE" !


Skip Navigation Links
Stasinos.orgHome
GREEK TV TV
Καινη Διαθήκη
Χριστιανικά
About
 
@@@


Home
Θέλουν το Μισό Αιγαίο Ellada Tourkia 10/4/2018 12:00 πμ
10/4/18 Yπάρχει υπαρκτή απειλή από την Τουρκία... μας αποκαλούσαν "τουρκοφάγους", "πατριδοκάπηλους... ο τουρκικός στρατός τις επόμενες μέρες θα κάνει μια μεγάλη άσκηση στο Αιγαίο, δηλ., εφαρμογή σχεδίων κατάληψης ελληνικών νησιών. .
Ο αρθρογράφος και συγγραφέας Σάββας Καλεντερίδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου ανέλυσε το περιστατικό με το ελικόπτερο πάνω από την Ρω.
«Οι τουρκικές αρχές δεν επιβεβαιώνουν το περιστατικό. Όμως τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρονται επισταμένως στον τρόπο με τον οποίο κάλυψαν τα ελληνικά ΜΜΕ το εν λόγω θέμα. Στο περιστατικό πρωταγωνίστησε ένα ελικόπτερο της τουρκικής ακτοφυλακής. Η εκτίμησή μου είναι πως έγινε για να δοκιμάσουν τον τρόπο αντίδρασης ή και τους κανόνες εμπλοκής σε ποιο βαθμό είναι απελευθερωμένοι. Δηλαδή πως αντιδρά ο αρχιφύλακας ή ο τοπικός αξιωματικός σε ένα τέτοιο επεισόδιο» τόνισε αρχικά.Ακόμη ο κ. Καλεντερίδης πρόσθεσε ότι «μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε ως επεισόδιο, ενώ τα χωρικά ύδατα και ο εναέριος χώρος βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού. Η ανακοίνωση της ελληνικής πλευράς είναι ότι δεν υπήρξε καμία παραβίαση του εναέριου χώρου. Πρέπει να σας πω ότι έκανα τις ερωτήσεις μου. Ρίχτηκαν δύο γεμιστήρες στην αντίθετη κατεύθυνση από την πορεία του ελικοπτέρου, υπήρχαν τα τροχοδεικτικά, δηλαδή την αντίδρασή μας την είδε ο πιλότος του ελικοπτέρου».


Όπως είπε «πρέπει να προβληματιστούμε επειδή το ραντάρ δεν είδε το ελικόπτερο πριν το επεισόδιο. Αυτό σημαίνει ότι πετούσε χαμηλά και έκανε μια πτήση για να μην το δούμε. Είναι ένα θέμα που πρέπει να το αξιολογήσουμε. Το γεγονός ότι έβαλαν ακτοφυλακή και όχι στρατό πρέπει να το αξιολογήσουμε».Από την άλλη πλευρά ο κ. Καλεντερίδης υπογράμμισε ότι «υπάρχει υπαρκτή απειλή από την Τουρκία. Γνωρίζετε ότι μας αποκαλούσαν "τουρκοφάγους", "πατριδοκάπηλους". Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το παγόβουνο να διαλυθεί και είδαμε ότι η Τουρκία έχει σχέδια να πάρει το μισό Αιγαίο. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Αυτό θέλουν να το κάνουν ίσως χωρίς στρατιωτική επιχείρηση, αλλά με ένα βελούδινο τρόπο. Δηλαδή να επεκτείνουν την επιρροή τους και να θέσουν σε ισχύ ένα εργαλείο όπως είναι η μετανάστευση. Άρα και σχέδια έχουν και εξοπλιστικά προγράμματα έχουν που τα υλοποιούν με ακρίβεια και συνέπεια. Όλα αυτά δείχνουν ότι υπάρχει σχέδιο που πρέπει να προβληματίσει το σύνολο του πολιτικού κόσμου».


Επιπλέον ο αρθρογράφος και συγγραφέας ανέφερε ότι «ο τουρκικός στρατός τις επόμενες μέρες θα κάνει μια μεγάλη άσκηση στο Αιγαίο που θα είναι διακλαδική και στην οποία καλούνται και την παρακολουθούν όλα τα κράτη - μέλη του ΝΑΤΟ (μεταξύ αυτών και η Ελλάδα). Οι ασκήσεις αυτές είναι εφαρμογή σχεδίων κατάληψης ελληνικών νησιών. 


Η Ελλάδα αντί να συμμετέχει θα πρέπει να καταγγείλει αυτό το γεγονός, αλλά και να κάνει διαβήματα στις χώρες που στέλνουν παρατηρητές. Κατά τη διάρκεια αυτών των ασκήσεων όντως θα έχουμε μια μεγάλη κινητικότητα στο Αιγαίο. Αυτό που θα πρέπει να περιμένουμε αν μιλάμε για κλιμάκωση είναι μήπως οι εξελίξεις στην Κυπριακή ΑΟΖ ωθήσουν την Τουρκία να κάνει μια επιθετική ενέργεια. Τότε εκεί απαραιτήτως η Ελλάδα θα πρέπει να εμπλακεί». «Κατά την άποψή μου αυτό είναι το χειρότερο σενάριο το επόμενο διάστημα. Αλλιώς μέχρι τις εκλογές στην Τουρκία ο Ερντογάν δεν θα κάνει τίποτα στο Αιγαίο. Έχει κερδίσει 3-4 μονάδες από την επιχείρηση στο Αφρίν και εκτιμώ ότι δεν θα κάνει κάτι άλλο» κατέληξε ο κ. Καλεντερίδης.Page Size
Univ. Prof. Dr. Gallagher Has Seen Demons CNN
CNN: N.Y., Columbia Univ. Dr. Gallagher, and many other Doctors say that to believe in demons is not very comforting, but Gallagher has seen many demons, who are real – "they’re fallen angels,” who speak strange languages (Chinese, ancient Greek, etc) and are extremely brighter than humans. Psychopathology cannot explain demons and numerous mental health professionals share Gallagher’s belief.
Univ. Prof. Dr. Gallagher Has Seen Demons CNN
Verse by Verse on Can You Lose Your Salvation?
Once Saved Always Saved is not only an obvious snare for a person's soul, it is also a license to sin, like a timebomb just waiting to explode into immorality. Oftentimes, it is the children who get hurt by this eternal security timebomb. And do not fear those who kill the body but cannot kill the soul. Rather fear him who can destroy both soul and body in hell. Matthew 10:28
Verse by Verse on Can You Lose Your Salvation?
Υπέρβαση /Εισχώρηση στον πνευματικό κυβερνοχώρο.
...πνευματικός χώρος μέσα στον υλικό χώρο, ο οποίος παραδόξως, δεν είναι μέσα στον πνευματικό χώρο. Π.χ., το περιδέραιο είναι μέσα στις χάντρες, οι χάντρες, όμως δεν είναι μέσα στο περιδέραιο. Ο κυβερνοχώρος που διέπεται από την ενέργεια και τους κανόνες Του Θεού. Δηλαδή, εκεί που Βασιλεύει Ο Θεός - Στην Βασιλεία Του.
Υπέρβαση /Εισχώρηση στον πνευματικό κυβερνοχώρο.
Page Size

 
Copyright

www.Stassinos.com * www.Stasinos.tv * www.Stasinos.com *